Dékány János  | Tel: +3670 395 74 55


Térharmonizálás - tértisztítás

A házakban, lakásokban gyakran fordul elő olyan energia, mely feszültséget, félelmet, nyugtalanságot és agressziót kelt bennünk. Bár okát nem tudjuk meghatározni, általában úgy fogalmazzuk meg a jelenséget: „ érezni a feszült légkört”.

Ilyenkor valójában a morfogenetikus térben negatív töltésű információk vannak jelen, melyeket a légkörben lévő biofotonok tárolnak – mi pedig ezekre reagálunk.

A lakások kisugárzása, hangulata nagyon fontos!

Személyes és gyakori tapasztalatom, hogy teljesen más egy lakás hangulata, ha szeretetben élnek benne, és megint más, ha negatív események helyszíne volt. Az események lenyomata évekkel később is érzékelhető marad, és akár ingatlan tulajdonváltásokat is meghiúsíthat, mert a vásárlók nem tudnak azonosulni az egykori, negatív esemény lenyomatával, energiájával. A házban a nem kívánatos személyek is negatív érzelmi lenyomatokat hagyhatnak.

Ha egy lakásba lépve jó érzésünk támad, az nagyban származhat abból, hogy jó hangulat uralkodik benne.

Mikor érdemes otthonunkban tértisztítást végezni:
  • – ha sűrűn fogad vendégeket
  • – ha rossz hangulat uralkodik a térben
  • – új ingatlan vásárlása esetén, az előző tulajdonos energialenyomatának eltávolítására
  • – légmentes helyen érzékelt, sűrű, hideg fuvallat esetén
  • – szellem érzékelése esetén
  • – békés, nyugalmas környezet iránti igény esetén

A térharmonizálás során eltávolítom azokat az energiákat, melyek negatívan hatnak, és egy energiaszint-emelő gyakorlattal „felrezgetem” annak környezetét. Ennek következtében a lakás/ház energiaszerkezete megváltozik, és a kellemetlen érzéseket nyugalom, békesség és a belső csend állapota váltja fel.

A helyszínen történő szertartásokat az ország egész területén végzem, melynek részét képzi a házban rekedt szellemek elengedése is.

20.000,- FT / alkalom + kiszállási díj
földsugárzás méréssel kombinálva 20.000,- Forint + kiszállási költség.