Dékány János  | Tel: +3670 395 74 55


Ayurvédikus masszázs – Abhyanga

Az egész testre kiterjedő, meleg olajos ayurvédikus masszázs Indiából, a holisztikus szemléletű gyógyítás őshazájából származik, és több, mint 5000 éves múltra tekint vissza. A technika alapjait hiteles, indiai mestertől sajátítottam el, és az elmúlt években saját tudásommal gazdagítottam.

A hagyományos, nyugati technikákkal ellentétben az ayurvédikus masszázs során a Vendég testi tüneteinek gyógyítása mellett az érzelmi tünetek gyógyítása is fontos szerepet kap, így a kezelés élményben és hatásban egyaránt eltér a megszokottól: a fizikai javuláson túl nagyfokú érzelmi oldódást, pozitív emelkedést is eredményez.

A gyógyító eljárást -autentikus mivoltának megőrzése mellett- talpmasszázzsal egészítem ki, valamint külön kérésre haskorrekcióval (bél-masszázzsal), amely kimondottan a hastájékon összegyűlt feszültséget oldja. A belek élettani tevékenységének ilyen módon történő fokozása Keralában (Dél-Indiában) a masszázsterápiák szerves részét képezi, és kiváló segítséget nyújt irritábilis bélszindróma esetén.

A személyre szabott terápia harmonizáló hatása miatt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott!


10.000,- FT / 60 perc ( Meleg olajos masszázs, energia kezelés, aura tisztítás, egész test, talp, haskorrekció külön kérésre. )

További kérdés esetén, illetve időpont egyeztetés céljából forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeim bármelyikén!