Dékány János  | Tel: +3670 395 74 55


Csontkovácsolás

Ez egy ruhában történő kellemes masszázs elhatárolódva a kemény durva mozdulatoktól. Több mint 100 technikai fogást alkalmazok jobbára keleti és magyar vonatkozásban, úgy mint a kínai meridián, japán yumeiho, magyar tátos technikák, thai fogások, amerikai kiropraktika, kórei dzsiab akupresszúra és ezt különböző kontakt nélküli gyógyítással ( JUNA, YUNÁNI, PSZIHOTRONIKA ) ötvözöm.

Kezelés előtt tartok egy állapotfelmérést.

Milyen problémával szoktak megkeresni:
- Derék problémával ( lumbágóval ), csípő ízület gyulladással és keresztcsont elmozdulással, isiász - ülő ideg problémával, piriformisz szindrómával, szédüléssel, szülés utáni medence és gerinc korrekcióval, csigolya elmozdulással, idegszál becsípődéssel,gerincferdüléssel ), váll – nyak – háti fájdalmakkal, lapocka melletti trigger pontok gyulladásával, gerincsérvvel, újzsibbadással, végtagokba nyilaló vagy zsibbadó - lesugárzó fájdalmakkal, lúdtalp problémával és egyéb mozgásszervi panaszokkal.

Amit nem kezelek:
- Sport sérüléseket, protézis ízületet, nagy fokú csontritkulásban lévőket, üvegcsontozatúakat, csontrákban állapotában lévőket, daganattal rendelkezőket.

Tapasztalataim:
- Tíz éve végzek napi szinten kezeléseket és ami bevált és életszerű lett, hogy általában 1 - 4 alkalommal megszüntethetőek a problémák úgy hogy már első kezelésnél erősen érezhető a javulás. De a szervezetnek igénye van ilyen szintű kezelésre, mert mozgáshiány miatt az ízületek beszűkülnek az izmok megrövidülnek és már 32 - 40 éves kor környékén jönnek a hát problémák. Ezért szoktam azt mondani, hogy időközönként tetesse rendbe magát az ember, mert minőségileg lesznek jobb a mindennapjai. Gyerekek imádják a kezeléseket.

Mire számíthatsz, ha eljössz:
- Azonnali csökkenő vagy teljesen megszűnő fájdalom, könnyebbnek érzed magad, energiadúsabbnak, felszabadultabbnak.

Öltözet:
Póló, melegiító alsó és zokni

Rendelőhelyek:
Törökszentmiklós
       Cegléd ( ált.2 hetente 1 nap )

Kezelés ára:   7.000,- Forint

Jogorvoslat

Orvos vagy gyógytornász hatáskörébe utalt manuál terápia vagy manuál terápiás eljárások nem azonosak a csontkovács tevékenységgel. Úgy az alkalmazott fogásrendszerben, mint az alkalmazásuk céljában eltérnek egymástól. Ebből adódóan a manuál terápiát a csontkovácsolással összemosni, egy tevékenységként kezelni nem lehet a vonatkozó jogszabályok értelmében